happybits :)

ChatGPT: Öka produktiviteten och effektiviteten på jobbet

Course
Pris
1.500 kr
Längd
1 timme
Startdatum
2024-03-06
Startdatum
2024-04-03

Detta seminarium erbjuds online, men för företag som bokar flera deltagare finns flera alternativ. Mer information hittar du på avsnittet vanliga frågor

Boka fler platser och få rabatt!

10 deltagare
13.500 kr
20 deltagare
21.000 kr
21+ deltagare

Alla priser är exklusive moms

This course is also available in English

ChatGPT: Öka produktiviteten och effektiviteten på jobbet, är en session designad för att utforska de revolutionerande möjligheterna som AI och särskilt ChatGPT erbjuder i arbetsmiljöer. Detta seminarium är idealisk för professionella från alla branscher som är intresserade av att integrera AI i deras dagliga arbete för ökad produktivitet och kreativitet.

Vad är AI, ChatGPT och LLM?

Vi börjar med en grundläggande översikt över Artificiell Intelligens (AI), med speciellt fokus på Large Language Models (LLM) som ChatGPT. Deltagarna kommer att få insikt i hur dessa teknologier utvecklats och hur de fungerar.

Användningsområden av ChatGPT i arbetet

Seminarieinnehållet täcker en mängd praktiska tillämpningar av ChatGPT i arbetsmiljön, inklusive:

Vilka begränsningar har ChatGPT?

Vi diskuterar de nuvarande begränsningarna av ChatGPT, inklusive frågor om förståelse, relevans och pålitlighet i svaren.

Hur hanteras känslig och privat information?

En viktig del av seminariet är att undersöka säkerhets- och sekretessaspekter när man använder ChatGPT, speciellt i hantering av känslig information.

Framtiden för AI och ChatGPT

Seminarieavslutningen ger en inblick i framtiden för AI i arbetslivet och hur vi kan förbereda oss för kommande förändringar och möjligheter.

Sessionen inkluderar interaktiva demonstrationer, fallstudier och Q&A-möjligheter, vilket gör detta seminarium till en värdefull upplevelse för alla som vill förstå och utnyttja kraften i AI och ChatGPT i sitt yrkesliv.

Målgrupp

För dig som vill få en solid grund i ChatGPT, effektivisera ditt arbete och inspireras till vad som är möjligt att göra med moderna AI-teknologier.

Förkunskapskrav

Inga förkunskapskrav.

Efter att du genomfört kursen kommer du...

  • Ha omfattande förståele för AI: Du kommer att ha kunskap inom AI och ChatGPT, inklusive dess praktiska tillämpningar och begränsningar i arbetsrelaterade scenarier.
  • Kunna effektivisera arbetsuppgifter: Du blir kunnig i att använda ChatGPT för uppgifter som kundtjänst, textredigering och dataanalys.
  • Utveckla färdigheter i innehållsskapande: Du lär dig att generera och förbättra marknadsförings- och kommunikationsmaterial med hjälp av AI.
  • Bli medveten om säkerhetsaspekter: Du förstår vikten av att hantera känslig information säkert när du använder ChatGPT.
  • Förbereda för framtiden: Du får insikter om AI:s framtida utveckling och hur den kan påverka och förändra arbetsmetoder.

Vanliga frågor

Är seminariet distansbaserad eller på plats?

Seminariet genomförs på distans. Men om ditt företag gör en beställning på minst 20.000 kr, erbjuder jag möjligheten att hålla seminariet på plats i era egna lokaler, utan extra kostnad. Då har ni också möjlighet att välja ett annat startdatum.

Anmälan

För att anmäla dig eller ditt team, använd formuläret nedan.

Vänliga ord från tidigare kursdeltagare

Gabriel Nilsson

Oscar är en engagerad lärare, och har en unik förmåga att göra det svåra begripligt. Lektionerna är praktiska och relevanta, vilket passar mig perfekt.

Gabriel Nilsson

Systemutvecklare på Swedbank

Raisa Skoglund

Oscars kurser är genomtänkta och strukturerade vilket öppnar upp för en givande läroprocess. Han tog sig tid att djupdyka i varje koncept, vilket gjorde att jag och alla andra studenter kände oss trygga innan vi gick vidare. Den personliga uppmärksamheten och den tid han lade ner på oss var ovärderlig, vilket starkt bidrog till min förståelse och mina färdigheter.

Raisa Skoglund

UX Developer på CGI

Magnus Tidqvist

Genom att varva engagerande genomgångar med övningar som gradvis blir mer utmanande, lyckas Oscar skapa en kursupplevelse där jag, utan att knappt märkt det, bestiger ett berg som jag inte trodde var möjligt. Efter genomgången kurs inser man den imponerande utvecklingen man gjort!

Magnus Tidqvist

Systemutvecklare på Fujitsu

Luna Said

Jag hade Oscar som lärare i en kurs och jag har bara goda saker att säga om honom. Han var otroligt pedagogisk och lärde ut på ett sätt så att man förstod. Han var även väldigt omtyckt av alla andra kurskamrater och jag kan varmt rekommendera honom till andra.

Luna Said

Dataanalytiker

Boris Bumbic

Oscar är pedagogisk och är alltid till hands om man stötter på problem. Jag uppskattar att han håller korta och effektiva genomgångar så det finns tid att testa mycket själv.

Boris Bumbic

Scrum Master på Sogeti

Gustav Reinman

Jag har haft Oscar som lärare i flera av hans kurser på grund av att de producerade så bra resultat för mig och mina kollegor. Hans breda kunskap och flexibla utlärande passade perfekt för att snabbt få grepp om kompetenserna som efterfrågades av vår organisation. Rekommenderar starkt!

Gustav Reinman

Systemingenjör på Trafikverket

Jimmy Sirén Elwing

Oscars förmåga att inte bara förmedla sin kunskap på ett pedagogiskt och engagerande sätt, utan även använda praktiska exempel, skapade en stöttande lärmiljö som var kritisk för min framgång.

Jimmy Sirén Elwing

Systemutvecklare på Liseberg

Georg Fälemark

Oscars programmeringskurser överträffade alla mina förväntningar. Varje dag inleddes med en koncis teoretisk genomgång, följt av omfattande praktisk tillämpning – något som passade mig otroligt väl. Att få jobba med de senaste teknikerna och realistiska projekt hjälpte mig mycket!

Georg Fälemark

Delägare av butikskedjan Never Closed

Shruthi Gurumurthi

Oscars method of instruction is excellent, consisting of numerous hands-on experiments.

Shruthi Gurumurthi

Full Stack Java Developer at Vattenfall

Anonym feedback från senaste tillfället

Nedan listas feedback av deltagare, från senaste kursen ChatGPT Masterclass

Superintressant och bra förklarat. Även jag som ej är utvecklare hängde med bra.

Kursen hade ett bra tempo, och gav inspiration till framtida projekt med AI

Konkreta och spännande exempel, bra struktur. Avspänt och trevligt framfört.

Jag uppskattade att vi fick möjligheten att diskutera det som gicks igenom hur det skulle passa på olika projekt i vår verksamhet.

Bra och konkreta exempel. Mycket inspirerande!

Lärorikt och fick en att vilja göra mer saker med ChatGPT

Tidigare uppdrag

I samarbete med Brights Learning (före detta AW Academy) har jag skapat flera programmeringskurser från grunden för företagen och organistationerna nedan.

Om du behöver referenser, skriv till mig på happybits@gmail.com eller använd kontaktformuläret lite längre ner på sidan.

Trafikverket
Capgemeni
Handelsbanken
HM
Gestamp
Ericsson
Collector Bank
Hogia

Om mig

Oscar Olsson

Jag heter Oscar Olsson och jag har jobbat professionellt som utvecklare sedan 1998, på webbföretag som Icon Medialab och Adera, och IT-företag som HiQ och Evry.

Sedan 2017 har jag skapat kurser och utbildat programmerare på alla nivåer — från juniora till seniora.

Beställare av dessa kurser har bland annat varit Trafikverket, Polisen, Capgemini, Handelsbanken, HM, Gestamp, Ericsson, Collector Bank och Hogia.

Har du LinkedIn? Besök min profil. Jag skriver om teknik, programmering, AI och utbildning en gång per vecka.

Filosofi

Som en passionerad utbildare, tror jag fast på att praktik är nyckeln till verkligt lärande. Min filosofi är enkel: learning by doing 💪. I mina kurser fokuserar jag på praktiska uppgifter och verkliga scenarier framför sövande slides 💤. Detta tillvägagångssätt säkerställer att du får de färdigheter som verkligen räknas i din yrkesroll.

För att garantera att du alltid ligger i framkant, är mina kurser ständigt uppdaterade med det senaste inom AI och programmering. Efter varje kursomgång tar jag in feedback och gör förbättringar, så att varje ny grupp studenter får en ännu bättre upplevelse.

Jag förstår att tid är en värdefull resurs, särskilt inom IT-branschen. Därför är mina kurser designade för att vara korta och intensiva, varierande från 1 till 3 dagar. Detta format är skräddarsytt för att passa ditt hektiska schema och ge dig den kunskap du behöver på kortast möjliga tid.

Efter avslutad kurs får du en sammanfattning av det viktigaste du lärt dig. Jag uppmuntrar också alla deltagare att hålla kontakten. Har du frågor eller behöver ytterligare vägledning efter kursen , är du alltid välkommen att höra av dig till mig. Mitt mål är att vara en fortsatt resurs för dig i din karriärutveckling.

Du kan alltid ringa mig på 073 640 10 23 eller skicka ett mail till happybits@gmail.com

Mitt kontor är på Kungsgatan 4, nära Järntorget och Centralstationen i Göteborg, men jag undervisar i hela Sverige.

Fler kurser

För att se mina andra kurser i programmering och AI klicka här för att komma till startsidan