happybits :)

ChatGPT för Rekryterare

Course
Pris
9.000 kr
Längd
1 dag (6 timmar)
Startdatum
2024-03-05
Startdatum
2024-04-02

Denna kurs erbjuds online, men för företag som bokar flera deltagare finns flera alternativ. Mer information hittar du på avsnittet vanliga frågor

Boka fler platser och få rabatt!

4 deltagare
32.400 kr
8 deltagare
50.400 kr
9+ deltagare

Alla priser är exklusive moms

This course is also available in English

ChatGPT för Rekryterare är utformad för att ge dig som rekryterare de färdigheter som behövs för att effektivt använda ChatGPT i rekryteringsprocessen.

Genom en blandning av teoretiska kunskaper och praktiska övningar, kommer du att lära sig att använda ChatGPT för att skapa innovativa och effektiva jobbannonser, formulera intervjufrågor, analysera kandidatprofiler och främja diversitet i rekryteringsprocessen.

Kursens innehåll är interaktivt, med fokus på att utveckla färdigheter genom övningar och realisitiska scenarier. Du kommer att få chansen att direkt använda ChatGPT för att:

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är rekryterare, HR-specialist eller personalansvarig och önskar integrera AI i dina rekryteringsprocesser för att förbättra effektivitet i arbetet.

Förkunskapskrav

Kursen är lämplig för alla rekryteringsnivåer och kräver inga förkunskaper om AI eller programmering.

Efter att du genomfört kursen kommer du...

  • Effektivisera rekryteringsmetoder: Behärska användningen av ChatGPT för att snabba upp och förbättra sökandet efter och kommunikationen med kandidater, vilket sparar tid och resurser.
  • Skapa överlägsna rekryteringsmaterial: Använd ChatGPT för att enkelt utforma jobbannonser och intervjufrågor, vilket förbättrar kvaliteten och relevansen i din rekryteringsprocess.
  • Optimera dina arbetsprocesser: Få praktisk erfarenhet och färdigheter i att integrera ChatGPT i dina arbetsflöden, vilket ökar din effektivitet och produktivitet.
  • Utöka din tekniska kompetens: Få en djupare förståelse för AI och ChatGPT, vilket gör dig mer kompetent och självsäker i den teknikdrivna rekryteringsvärlden.
  • Hantera etik och juridik i AI-rekrytering: Bli medveten om etiska och rättsliga aspekter vid användning av AI i rekrytering, vilket är avgörande för ansvarsfull och laglig användning av dessa verktyg.

Vanliga frågor

PC eller Mac - vilket är bäst för kursen?

Om du i kursen använder PC eller Mac är helt upp till dig. Båda alternativen fungerar utmärkt.

Behövs något program installeras innan kursstart?

Nej, det enda program du behöver är en webbläsare.

Kostnader utöver kursavgiften?

I kursen behöver du en ChatGPT Plus Prenumeration, för att kunna dra nytta av alla funktioner i ChatGPT.

Priset är 20 dollar per månad per person. Denna prenumeration har ingen bindningstid, vilket innebär att du har möjlighet att avsluta prenumerationen när som helst om du önskar.

Är kursen distansbaserad eller på plats?

Kursen genomförs på distans. Men om ditt företag gör en beställning på minst 20.000 kr, erbjuder jag möjligheten att hålla kursen på plats i era egna lokaler, utan extra kostnad. Då har ni också möjlighet att välja ett annat startdatum.

Anmälan

För att anmäla dig eller ditt team, använd formuläret nedan.

Vänliga ord från tidigare kursdeltagare

Gabriel Nilsson

Oscar är en engagerad lärare, och har en unik förmåga att göra det svåra begripligt. Lektionerna är praktiska och relevanta, vilket passar mig perfekt.

Gabriel Nilsson

Systemutvecklare på Swedbank

Raisa Skoglund

Oscars kurser är genomtänkta och strukturerade vilket öppnar upp för en givande läroprocess. Han tog sig tid att djupdyka i varje koncept, vilket gjorde att jag och alla andra studenter kände oss trygga innan vi gick vidare. Den personliga uppmärksamheten och den tid han lade ner på oss var ovärderlig, vilket starkt bidrog till min förståelse och mina färdigheter.

Raisa Skoglund

UX Developer på CGI

Magnus Tidqvist

Genom att varva engagerande genomgångar med övningar som gradvis blir mer utmanande, lyckas Oscar skapa en kursupplevelse där jag, utan att knappt märkt det, bestiger ett berg som jag inte trodde var möjligt. Efter genomgången kurs inser man den imponerande utvecklingen man gjort!

Magnus Tidqvist

Systemutvecklare på Fujitsu

Luna Said

Jag hade Oscar som lärare i en kurs och jag har bara goda saker att säga om honom. Han var otroligt pedagogisk och lärde ut på ett sätt så att man förstod. Han var även väldigt omtyckt av alla andra kurskamrater och jag kan varmt rekommendera honom till andra.

Luna Said

Dataanalytiker

Boris Bumbic

Oscar är pedagogisk och är alltid till hands om man stötter på problem. Jag uppskattar att han håller korta och effektiva genomgångar så det finns tid att testa mycket själv.

Boris Bumbic

Scrum Master på Sogeti

Gustav Reinman

Jag har haft Oscar som lärare i flera av hans kurser på grund av att de producerade så bra resultat för mig och mina kollegor. Hans breda kunskap och flexibla utlärande passade perfekt för att snabbt få grepp om kompetenserna som efterfrågades av vår organisation. Rekommenderar starkt!

Gustav Reinman

Systemingenjör på Trafikverket

Jimmy Sirén Elwing

Oscars förmåga att inte bara förmedla sin kunskap på ett pedagogiskt och engagerande sätt, utan även använda praktiska exempel, skapade en stöttande lärmiljö som var kritisk för min framgång.

Jimmy Sirén Elwing

Systemutvecklare på Liseberg

Georg Fälemark

Oscars programmeringskurser överträffade alla mina förväntningar. Varje dag inleddes med en koncis teoretisk genomgång, följt av omfattande praktisk tillämpning – något som passade mig otroligt väl. Att få jobba med de senaste teknikerna och realistiska projekt hjälpte mig mycket!

Georg Fälemark

Delägare av butikskedjan Never Closed

Shruthi Gurumurthi

Oscars method of instruction is excellent, consisting of numerous hands-on experiments.

Shruthi Gurumurthi

Full Stack Java Developer at Vattenfall

Anonym feedback från senaste tillfället

Nedan listas feedback av deltagare, från senaste kursen ChatGPT Masterclass

Superintressant och bra förklarat. Även jag som ej är utvecklare hängde med bra.

Kursen hade ett bra tempo, och gav inspiration till framtida projekt med AI

Konkreta och spännande exempel, bra struktur. Avspänt och trevligt framfört.

Jag uppskattade att vi fick möjligheten att diskutera det som gicks igenom hur det skulle passa på olika projekt i vår verksamhet.

Bra och konkreta exempel. Mycket inspirerande!

Lärorikt och fick en att vilja göra mer saker med ChatGPT

Tidigare uppdrag

I samarbete med Brights Learning (före detta AW Academy) har jag skapat flera programmeringskurser från grunden för företagen och organistationerna nedan.

Om du behöver referenser, skriv till mig på happybits@gmail.com eller använd kontaktformuläret lite längre ner på sidan.

Trafikverket
Capgemeni
Handelsbanken
HM
Gestamp
Ericsson
Collector Bank
Hogia

Om mig

Oscar Olsson

Jag heter Oscar Olsson och jag har jobbat professionellt som utvecklare sedan 1998, på webbföretag som Icon Medialab och Adera, och IT-företag som HiQ och Evry.

Sedan 2017 har jag skapat kurser och utbildat programmerare på alla nivåer — från juniora till seniora.

Beställare av dessa kurser har bland annat varit Trafikverket, Polisen, Capgemini, Handelsbanken, HM, Gestamp, Ericsson, Collector Bank och Hogia.

Har du LinkedIn? Besök min profil. Jag skriver om teknik, programmering, AI och utbildning en gång per vecka.

Filosofi

Som en passionerad utbildare, tror jag fast på att praktik är nyckeln till verkligt lärande. Min filosofi är enkel: learning by doing 💪. I mina kurser fokuserar jag på praktiska uppgifter och verkliga scenarier framför sövande slides 💤. Detta tillvägagångssätt säkerställer att du får de färdigheter som verkligen räknas i din yrkesroll.

För att garantera att du alltid ligger i framkant, är mina kurser ständigt uppdaterade med det senaste inom AI och programmering. Efter varje kursomgång tar jag in feedback och gör förbättringar, så att varje ny grupp studenter får en ännu bättre upplevelse.

Jag förstår att tid är en värdefull resurs, särskilt inom IT-branschen. Därför är mina kurser designade för att vara korta och intensiva, varierande från 1 till 3 dagar. Detta format är skräddarsytt för att passa ditt hektiska schema och ge dig den kunskap du behöver på kortast möjliga tid.

Efter avslutad kurs får du en sammanfattning av det viktigaste du lärt dig. Jag uppmuntrar också alla deltagare att hålla kontakten. Har du frågor eller behöver ytterligare vägledning efter kursen , är du alltid välkommen att höra av dig till mig. Mitt mål är att vara en fortsatt resurs för dig i din karriärutveckling.

Du kan alltid ringa mig på 073 640 10 23 eller skicka ett mail till happybits@gmail.com

Mitt kontor är på Kungsgatan 4, nära Järntorget och Centralstationen i Göteborg, men jag undervisar i hela Sverige.

Fler kurser

För att se mina andra kurser i programmering och AI klicka här för att komma till startsidan