happybits :)

Github Copilot Seminarium

Course
Pris
1.500 kr
Längd
1 timme
Startdatum
2024-02-22
Startdatum
2024-02-26
Startdatum
2024-03-07
Startdatum
2024-04-04

Detta seminarium erbjuds online, men för företag som bokar flera deltagare finns flera alternativ. Mer information hittar du på avsnittet vanliga frågor

Boka fler platser och få rabatt!

10 deltagare
13.500 kr
20 deltagare
21.000 kr
21+ deltagare

Alla priser är exklusive moms

This course is also available in English

GitHub Copilot i Praktiken är en unik möjlighet för programmerare på alla nivåer att fördjupa sin förståelse och skicklighet i att använda GitHub Copilot, oavsett om de aldrig tidigare har använt verktyget eller om de är erfarna användare som söker insikt i de senaste uppdateringarna och dolda funktionerna.

Detta seminarium är särskilt utformat för att tillgodose behoven hos både nybörjare och avancerade användare, och presenterar en omfattande översikt över hur man kommer igång med Copilot, dess fördelar, samt de senaste rönen.

Under seminariet kommer jag att bygga en webbapplikation från grunden med hjälp av GitHub Copilot. Vi kommer att använda oss av en rad tekniker, inklusive C#, .NET, Entity Framework och migreringar. Denna hands-on demonstration är utformad för att ge en realistisk inblick i hur Copilot kan användas i verkliga programmeringsprojekt.

Ett viktigt inslag i seminariet är att visa hur du löser praktiska programmeringsproblem på olika sätt. Detta inkluderar att skriva kod direkt, använda agenter och arbeta med terminalen. Ett moment är att hantera de situationer då Copilot föreslår felaktig kod. Jag kommer att dela strategier och tips för hur man identifierar och korrigerar sådana misstag, en viktig färdighet för alla som använder Copilot i sitt arbete.

Utöver kodgenerering, felsökning och kodanalys, som utgör kärnan i Copilots användbarhet, kommer seminariet även att täcka andra användningsscenarier. Dessa inkluderar att skapa testfall, dokumentation och att arbeta med versionshantering. Genom att erbjuda en bred överblick över Copilots många funktioner och användningsområden, strävar seminariet efter att ge deltagarna de verktyg och kunskaper som krävs för att effektivt integrera denna kraftfulla AI-assistent i deras programmeringsarbete.

Detta seminarium är mer än bara en teknisk demonstration; det är en möjlighet att utforska framtiden för kodgenerering och hur verktyg som GitHub Copilot kan revolutionera sättet vi tänker på och närmar oss mjukvaruutveckling.

Målgrupp

Nybörjare: Programmerare som aldrig har använt GitHub Copilot.

Erfarna användare: Programmerare som har använt Copilot men vill upptäcka de senaste uppdateringarna och dolda funktionerna.

Förkunskapskrav

Deltagarna behöver ha jobbat praktiskt med programmering och vara bekanta med koncepten inom mjukvaruutveckling.

Det är fördelaktigt om deltagarna har en grundförståelse i C#, men detta är inget krav.

Efter att du genomfört kursen kommer du...

  • Bygga webbapplikationer: Få färdigheter för att bygga en webbapplikationer från grunden enbart med Github Copilot.
  • Hantera felaktig kod: Utveckla strategier för att identifiera och rätta till felaktig kod som Copilot kan föreslå, och förbättra din felsökningsförmåga.
  • Använda agenter effektivt: Få insikt i nya sätt att använda "agenter" i Copilot, vilket berikar ditt arbete och öppnar upp för nya programmeringsmetoder.
  • Upptäcka dolda funktioner: Lär dig om de avancerade och dolda funktionerna i Copilot, vilket öppnar upp för nya effektiviseringstekniker i ditt arbete.
  • Förbättra produktivitet och lönsamhet: Förstå hur Copilot kan effektivisera ditt dagliga arbete och bidra till ökad produktivitet och lönsamhet för ditt företag.

Vanliga frågor

Är seminariet distansbaserad eller på plats?

Seminariet genomförs på distans. Men om ditt företag gör en beställning på minst 20.000 kr, erbjuder jag möjligheten att hålla seminariet på plats i era egna lokaler, utan extra kostnad. Då har ni också möjlighet att välja ett annat startdatum.

Anmälan

För att anmäla dig eller ditt team, använd formuläret nedan.

Vänliga ord från tidigare kursdeltagare

Marcus Johansson

Trots att jag har använt Copilot under en lång tid, upptäckte jag under seminariet flera nya, dolda funktioner. Dessa insikter har öppnat upp för ytterligare effektivitet i arbetet och jag känner mig mer produktiv än någonsin.

Marcus Johansson

Systemutvecklare på Dear Friends

Robin Sundemo

Innan seminariet hade jag aldrig använt Copilot, men nu inser jag dess potential att revolutionera mitt dagliga arbete. Jag är övertygad om att en investering i Copilot både kan effektivisera mitt jobb och öka företagets lönsamhet.

Robin Sundemo

Umbraco-expert och frilansande utvecklare inom .NET

Rany Kallyny

Seminariet var utmärkt – kortfattat, koncist och lätt att följa. Jag har fått värdefull kunskap om nya användningsområden av agenter i Copilot, vilket har öppnat upp för nya möjligheter i mitt arbete

Rany Kallyny

Fullstackutvecklare på Dear Friends

Gabriel Nilsson

Oscar är en engagerad lärare, och har en unik förmåga att göra det svåra begripligt. Lektionerna är praktiska och relevanta, vilket passar mig perfekt.

Gabriel Nilsson

Systemutvecklare på Swedbank

Raisa Skoglund

Oscars kurser är genomtänkta och strukturerade vilket öppnar upp för en givande läroprocess. Han tog sig tid att djupdyka i varje koncept, vilket gjorde att jag och alla andra studenter kände oss trygga innan vi gick vidare. Den personliga uppmärksamheten och den tid han lade ner på oss var ovärderlig, vilket starkt bidrog till min förståelse och mina färdigheter.

Raisa Skoglund

UX Developer på CGI

Magnus Tidqvist

Genom att varva engagerande genomgångar med övningar som gradvis blir mer utmanande, lyckas Oscar skapa en kursupplevelse där jag, utan att knappt märkt det, bestiger ett berg som jag inte trodde var möjligt. Efter genomgången kurs inser man den imponerande utvecklingen man gjort!

Magnus Tidqvist

Systemutvecklare på Fujitsu

Luna Said

Jag hade Oscar som lärare i en kurs och jag har bara goda saker att säga om honom. Han var otroligt pedagogisk och lärde ut på ett sätt så att man förstod. Han var även väldigt omtyckt av alla andra kurskamrater och jag kan varmt rekommendera honom till andra.

Luna Said

Dataanalytiker

Boris Bumbic

Oscar är pedagogisk och är alltid till hands om man stötter på problem. Jag uppskattar att han håller korta och effektiva genomgångar så det finns tid att testa mycket själv.

Boris Bumbic

Scrum Master på Sogeti

Gustav Reinman

Jag har haft Oscar som lärare i flera av hans kurser på grund av att de producerade så bra resultat för mig och mina kollegor. Hans breda kunskap och flexibla utlärande passade perfekt för att snabbt få grepp om kompetenserna som efterfrågades av vår organisation. Rekommenderar starkt!

Gustav Reinman

Systemingenjör på Trafikverket

Jimmy Sirén Elwing

Oscars förmåga att inte bara förmedla sin kunskap på ett pedagogiskt och engagerande sätt, utan även använda praktiska exempel, skapade en stöttande lärmiljö som var kritisk för min framgång.

Jimmy Sirén Elwing

Systemutvecklare på Liseberg

Georg Fälemark

Oscars programmeringskurser överträffade alla mina förväntningar. Varje dag inleddes med en koncis teoretisk genomgång, följt av omfattande praktisk tillämpning – något som passade mig otroligt väl. Att få jobba med de senaste teknikerna och realistiska projekt hjälpte mig mycket!

Georg Fälemark

Delägare av butikskedjan Never Closed

Shruthi Gurumurthi

Oscars method of instruction is excellent, consisting of numerous hands-on experiments.

Shruthi Gurumurthi

Full Stack Java Developer at Vattenfall

Tidigare uppdrag

I samarbete med Brights Learning (före detta AW Academy) har jag skapat flera programmeringskurser från grunden för företagen och organistationerna nedan.

Om du behöver referenser, skriv till mig på happybits@gmail.com eller använd kontaktformuläret lite längre ner på sidan.

Trafikverket
Capgemeni
Handelsbanken
HM
Gestamp
Ericsson
Collector Bank
Hogia

Om mig

Oscar Olsson

Jag heter Oscar Olsson och jag har jobbat professionellt som utvecklare sedan 1998, på webbföretag som Icon Medialab och Adera, och IT-företag som HiQ och Evry.

Sedan 2017 har jag skapat kurser och utbildat programmerare på alla nivåer — från juniora till seniora.

Beställare av dessa kurser har bland annat varit Trafikverket, Polisen, Capgemini, Handelsbanken, HM, Gestamp, Ericsson, Collector Bank och Hogia.

Har du LinkedIn? Besök min profil. Jag skriver om teknik, programmering, AI och utbildning en gång per vecka.

Filosofi

Som en passionerad utbildare, tror jag fast på att praktik är nyckeln till verkligt lärande. Min filosofi är enkel: learning by doing 💪. I mina kurser fokuserar jag på praktiska uppgifter och verkliga scenarier framför sövande slides 💤. Detta tillvägagångssätt säkerställer att du får de färdigheter som verkligen räknas i din yrkesroll.

För att garantera att du alltid ligger i framkant, är mina kurser ständigt uppdaterade med det senaste inom AI och programmering. Efter varje kursomgång tar jag in feedback och gör förbättringar, så att varje ny grupp studenter får en ännu bättre upplevelse.

Jag förstår att tid är en värdefull resurs, särskilt inom IT-branschen. Därför är mina kurser designade för att vara korta och intensiva, varierande från 1 till 3 dagar. Detta format är skräddarsytt för att passa ditt hektiska schema och ge dig den kunskap du behöver på kortast möjliga tid.

Efter avslutad kurs får du en sammanfattning av det viktigaste du lärt dig. Jag uppmuntrar också alla deltagare att hålla kontakten. Har du frågor eller behöver ytterligare vägledning efter kursen , är du alltid välkommen att höra av dig till mig. Mitt mål är att vara en fortsatt resurs för dig i din karriärutveckling.

Du kan alltid ringa mig på 073 640 10 23 eller skicka ett mail till happybits@gmail.com

Mitt kontor är på Kungsgatan 4, nära Järntorget och Centralstationen i Göteborg, men jag undervisar i hela Sverige.

Fler kurser

För att se mina andra kurser i programmering och AI klicka här för att komma till startsidan