happybits :)

ChatGPT Masterclass

ChatGPT Masterclass

ChatGPT Masterclass, är en workshop designad för att utforska de revolutionerande möjligheterna som AI och särskilt ChatGPT erbjuder i arbetsmiljöer. Denna workshop är idealisk för professionella från alla branscher som är intresserade av att integrera AI i sitt dagliga arbete för ökad produktivitet och kreativitet.

Vad är AI, ChatGPT och LLM?

Vi börjar med en grundläggande översikt över Artificiell Intelligens (AI), med speciellt fokus på Large Language Models (LLM) som ChatGPT. Deltagarna kommer att få insikt i hur dessa teknologier utvecklats och hur de fungerar.

Användningsområden av ChatGPT

Tillämpningsområden: Få inspiration till de många olika sätt som ChatGPT kan användas på, från kreativt skrivande till teknisk support. Det finns nästan inga gränser för hur AI kan integreras i olika verksamheter och projekt.

Prompt engineering: Lär dig tekniker för att optimera AI svar genom effektivt formulerade prompts. Genom att förstå och använda dessa tekniker kan du få mer precisa och användbara svar från ChatGPT, vilket förbättrar din interaktion med AI avsevärt.

Dataanalys och diagram: Upptäck hur ChatGPT kan assistera i att analysera data och skapa diagram. Med rätt kommandon kan ChatGPT hjälpa dig att visualisera komplexa data och presentera dem på ett förståeligt och insiktsfullt sätt.

CustomGPTs: Ge ChatGPT ytterligare förmågor som att transkribera YouTube-filmer, skapa avancerade diagram och designer. Dessa anpassade versioner av ChatGPT kan skräddarsys för specifika behov och uppgifter, vilket gör dem till kraftfulla verktyg inom sina respektive områden.

Vilka begränsningar har ChatGPT?

Vi diskuterar de nuvarande begränsningarna av ChatGPT, inklusive frågor om förståelse, relevans och pålitlighet i svaren.

Hur hanteras känslig och privat information?

En viktig del av workshopen är att undersöka säkerhets- och sekretessaspekter när man använder ChatGPT, speciellt i hantering av känslig information.

Framtiden för AI och ChatGPT

Tillslut en inblick i framtiden för AI i arbetslivet och hur vi kan förbereda oss för kommande förändringar och möjligheter.

Workshopen inkluderar interaktiva demonstrationer, grupparbeten och Q&A-möjligheter, vilket gör denna workshop till en värdefull upplevelse för alla som vill förstå och utnyttja kraften i AI och ChatGPT i sitt yrkesliv.

Vad kostar det?

Kostnaden för workshopen beror på antal deltagare, längd och om workshopen ska hållas remote eller på plats.

Workshopen är exklusiv till ert företag/organisation och anpassas efter era behov.

Fyll i intresseanmälan så återkommer jag inom 24h med prisuppgifter 👇

Anonym feedback från senaste tillfället

Nedan listas feedback av deltagare, från senaste tillfället

Superintressant och bra förklarat. Även jag som ej är utvecklare hängde med bra.

Kursen hade ett bra tempo, och gav inspiration till framtida projekt med AI

Konkreta och spännande exempel, bra struktur. Avspänt och trevligt framfört.

Jag uppskattade att vi fick möjligheten att diskutera det som gicks igenom hur det skulle passa på olika projekt i vår verksamhet.

Bra och konkreta exempel. Mycket inspirerande!

Lärorikt och fick en att vilja göra mer saker med ChatGPT

Vänliga ord från tidigare deltagare i workshops och kurser

Mattias Barsk

Oscar har en lätt och enkel touch på det som för många kan kännas svårt och främmande. Vi hade en timmes webinar ihop med honom och blev alla inspirerade och upplysta om hur AI funkar och kan användas.

Mattias Barsk

Marknad och kommunikation på Hjärtebarnfonden

Gabriel Nilsson

Oscar är en engagerad lärare, och har en unik förmåga att göra det svåra begripligt. Lektionerna är praktiska och relevanta, vilket passar mig perfekt.

Gabriel Nilsson

Systemutvecklare på Swedbank

Raisa Skoglund

Oscars kurser är genomtänkta och strukturerade vilket öppnar upp för en givande läroprocess. Han tog sig tid att djupdyka i varje koncept, vilket gjorde att jag och alla andra studenter kände oss trygga innan vi gick vidare. Den personliga uppmärksamheten och den tid han lade ner på oss var ovärderlig, vilket starkt bidrog till min förståelse och mina färdigheter.

Raisa Skoglund

UX Developer på CGI

Magnus Tidqvist

Genom att varva engagerande genomgångar med övningar som gradvis blir mer utmanande, lyckas Oscar skapa en kursupplevelse där jag, utan att knappt märkt det, bestiger ett berg som jag inte trodde var möjligt. Efter genomgången kurs inser man den imponerande utvecklingen man gjort!

Magnus Tidqvist

Systemutvecklare på Fujitsu

Luna Said

Jag hade Oscar som lärare i en kurs och jag har bara goda saker att säga om honom. Han var otroligt pedagogisk och lärde ut på ett sätt så att man förstod. Han var även väldigt omtyckt av alla andra kurskamrater och jag kan varmt rekommendera honom till andra.

Luna Said

Dataanalytiker

Boris Bumbic

Oscar är pedagogisk och är alltid till hands om man stötter på problem. Jag uppskattar att han håller korta och effektiva genomgångar så det finns tid att testa mycket själv.

Boris Bumbic

Scrum Master på Sogeti

Gustav Reinman

Jag har haft Oscar som lärare i flera av hans kurser på grund av att de producerade så bra resultat för mig och mina kollegor. Hans breda kunskap och flexibla utlärande passade perfekt för att snabbt få grepp om kompetenserna som efterfrågades av vår organisation. Rekommenderar starkt!

Gustav Reinman

Systemingenjör på Trafikverket

Jimmy Sirén Elwing

Oscars förmåga att inte bara förmedla sin kunskap på ett pedagogiskt och engagerande sätt, utan även använda praktiska exempel, skapade en stöttande lärmiljö som var kritisk för min framgång.

Jimmy Sirén Elwing

Systemutvecklare på Liseberg

Georg Fälemark

Oscars programmeringskurser överträffade alla mina förväntningar. Varje dag inleddes med en koncis teoretisk genomgång, följt av omfattande praktisk tillämpning – något som passade mig otroligt väl. Att få jobba med de senaste teknikerna och realistiska projekt hjälpte mig mycket!

Georg Fälemark

Delägare av butikskedjan Never Closed

Simon

Oscar har hittat nyckeln till vad som är the minimum effective dose för att du ska kunna ta nästa steg inom programmering.

Simon

Software Engineer

Shruthi Gurumurthi

Oscars method of instruction is excellent, consisting of numerous hands-on experiments.

Shruthi Gurumurthi

Full Stack Java Developer at Vattenfall

Min bakgrund

Oscar Olsson

Jag heter Oscar Olsson och jag har jobbat professionellt som utvecklare sedan 1998, på webbföretag som Icon Medialab och Adera, och IT-företag som HiQ och Evry.

Sedan 2017 har jag skapat kurser och workshops, och utbildat programmerare på alla nivåer — från juniora till seniora.

Beställare av dessa kurser har bland annat varit Trafikverket, Polisen, Capgemini, Handelsbanken, HM, Gestamp, Ericsson, Collector Bank och Hogia.

Har du LinkedIn? Besök min profil. Jag skriver om teknik, programmering, AI och utbildning en gång per vecka.

Filosofi

Som en passionerad utbildare, tror jag fast på att praktik är nyckeln till verkligt lärande. Min filosofi är enkel: learning by doing 💪. I mina kurser fokuserar jag på praktiska uppgifter och verkliga scenarier framför sövande slides 💤. Detta tillvägagångssätt säkerställer att du får de färdigheter som verkligen räknas i din yrkesroll.

För att garantera att du alltid ligger i framkant, är mina kurser ständigt uppdaterade med det senaste inom AI och programmering. Efter varje kursomgång tar jag in feedback och gör förbättringar, så att varje ny grupp studenter får en ännu bättre upplevelse.

Jag förstår att tid är en värdefull resurs, särskilt inom IT-branschen. Därför är mina kurser designade för att vara korta och intensiva, varierande från 1 till 3 dagar. Detta format är skräddarsytt för att passa ditt hektiska schema och ge dig den kunskap du behöver på kortast möjliga tid.

Efter avslutad kurs får du en sammanfattning av det viktigaste du lärt dig. Jag uppmuntrar också alla deltagare att hålla kontakten. Har du frågor eller behöver ytterligare vägledning efter kursen , är du alltid välkommen att höra av dig till mig. Mitt mål är att vara en fortsatt resurs för dig i din karriärutveckling.

Tidigare uppdrag

I samarbete med Brights Learning (före detta AW Academy) har jag skapat flera programmeringskurser från grunden för företagen och organistationerna nedan.

Om du behöver referenser, skriv till mig på happybits@gmail.com eller använd kontaktformuläret lite längre ner på sidan.

Trafikverket
Capgemeni
Handelsbanken
HM
Gestamp
Ericsson
Collector Bank
Hogia

Fler workshops

För att se mina andra workshops och kurser i programmering och AI klicka här för att komma till startsidan